TJÄNSTER

Vi tillverkar, monterar och levererar grova smideskonstruktioner till bygg och verkstadsindustrin!

Kvalitet och miljötänkande genomsyrar allt vi gör. Rätt kvalitet i rätt tid är ett gemensamt ansvar för samtliga medarbetare och gäller alla funktioner och processer från förfrågan till leverans.

FACKVERK

Pettersson Verkstad är ett familjeföretag som gått i arv i genarationer, under alla dessa år har vi samlat på oss en unik kunskap om stålets olika funktioner och möjligheter. Pettersson Verkstad har blivit det naturliga valet av leverantör av olika stålstommar som i dag används i olika byggprojekt. Vi har i dag förmånen att få leverera våra stålstommar runt om i Sverige.

Stålstomme

Vi har i dag förmånen att få leverera våra stålstommar runt om i Sverige. Vi levererar även olika färdiga stål konstruktioner, där våra olika balkar ingår. Alla dessa balkar tillverkas och kontrolleras enl. det regelverk som finns föreskrivet i BKR och BSK 07. Vi har i dag personal med TR-stål/N kompetens, samt att all tillverkning sker med personal med svetskompetens enl. SS-EN 287-1. Vi CE-märker våra produkter enligt EN 1090-1.